top of page

Komplett lönesystem för såväl små som stora företag

Hos oss kan du enkelt anpassa lönesystem genom att välja vilka moduler du vill använda dig av. Välj det som passar ditt företag och kom igång snabbt och smidigt.

Tjänster
VÅRA TJÄNSTER

Tillgång till historik

Hos oss har alla klienter tillgång till full historik på alla fasta och variabla uppgifter. Det gör det enkelt att gå tillbaka och granska eller göra statistik på tidigare löneberäkningar.

Skippa pappersarbetet

Med våra system har du all information samlad på en plats - med oändlig historik. Med all information samlad i Tempura behöver du inte längre tänka på hur du ska hitta och sortera informationen.

Korrigeringar i efterhand

Tänk dig att du har gjort löner under några månaders tid, när du upptäcker att du har räknat fel på övertidsersättningen! Eller att du har registrerat felaktigt antal timmar OB på ett antal personer! Vad gör du då? Skriv bara in rätt uppgifter så löser Tempura resten. 

Det gäller för alla Tempuras moduler! Att göra misstag behöver inte längre straffa sig.

Gratis support hela vägen

Vi på Tempura finns där för att hjälpa er med allting som har med lönesystem att göra - stort som smått. Med vår direkta supportlinje får ni snabba svar på era frågor. Vi vill bara ha nöjda kunder och därför är alla våra klienter den viktigaste klienten för oss!

Hör av er till oss redan idag!

Lönesystem
Reseräkningar

Lönesystem

Vi ser till att lönesystemet följer de lagar och regler som gäller. Ni ansvarar för att den registrerade datan är korrekt samt att betala löner och avgifter till rätt tid. Vi sköter resten!

Full historik

Lönesystemet sparar all historik. Alla rapporter, lönespecar och statistiker kan skapas vid behov för valfri tidsperiod.

 

Samtliga ackumulatorer kan visas period för period.

Semesterhantering

Med Tempura har ni stor valmöjlighet även när det kommer till hantering av semester. Nedan är ett urval av de möjlighet som finns:

- Semester enligt semesterlagen och en rad olika avtalsområden.

- Sammanfallande intjäning och uttag. 

- Förskottssemester med bevakning av avskrivning.

- Semesterlön beroende på intjänad lön eller månadslön.

Allt kan räknas om i efterhand

Genom retroaktiv bearbetning kan samtliga fel eller ändringar tas hand om för valfri tidsperiod och valfritt antal gånger. Utmärkt vid avslutade löneförhandlingar och för rättning av gamla fel.

Datumstyrda händelser

Datumstyrda händelser innebär att lönesystemet använder de uppgifter som gäller i en angiven tidsperiod. Så snart en ny uppgift anges för en ny tidsperiod kommer detta användas utan manuella ingrepp. Exempel på hur detta kan användas är vid byte av schema, avdelning, lön, kategori eller sysselsättningsgrad.

Elektroniska Reseräkningar

Genom att använda elektronisk registrering av reseräkningar och körbok för tjänstebilar får du en gemensam och säker uträkning av reskostnader. Alla traktamenten, representationer och uträkningar vid resor med bil sker med inbyggda formler vilket ger säkrare resultat. Så snart chefen attesterat resan skapas lönetransaktioner för utbetalning och avdrag. All historik finns kvar på alla nivåer, för den anställde själv och för chefer och administratörer.

Registrering av dina utlägg och representationer.

Registrering av reseräkningar direkt i din mobil/platta eller PC.

Körbok med beräkning av förmånsvärden av tjänstebil och drivmedel.

Alltid tillgång till tidigare registrerade resor.

Tidrapportering

Ett bra verktyg kan spara både tid och pengar

Skicka elektroniska meddelande till anställda eller grupper av anställda i form av e-post eller SMS. Kan exempelvis användas för påminnelse till de anställda att slutföra sina tidrapporter.

Skapa kompletta och färdiga arbetsgivarintyg med ett knapptryck. Kan även användas för semesterplanering.

Noggrannhet och effektivitet

Tidrapportering kan göras genom kom-och-gå rapportering eller tidrapportering i efterhand. Rutiner för vem som ska göra tidrapport och på vilket sätt byggs upp av administratören.

Ett flexibelt verktyg som kan användas för alla

Kör tidrapportering för alla anställda, vare sig de har schemalagd tid eller arbetar på timbasis. Enkelt byte av arbetstider och schema för anställda.

 

Avvikelser på schemalagd arbetstid, tider för flextid och 

attest av tidrapport är bara några av de funktioner som finns att använda sig av.

Personalliggare

I tidssystemet ingår tillgång till vår personalliggare. Genom Tempuras app kan den anställda komma åt personalliggaren i sin smartphone eller platta. Via GPS placeras den anställda automatiskt till rätt projekt! Läs mer om vår personalliggare.

Projektrapportering
tidrapportering

Projektrapportering

En fristående modul utan påverkan på schema och löner. Används för fakturaunderlag och för intern uppföljning av projektkostnader i form av arbetad tid. Faktisk tid kan jämföras med budgeterad tid.

Projektorganisation

Bygg upp din projektorganisation genom att ange vilka som är projektledare, deltagare, konsulter, chefer och ekonomiansvariga. Varje person får tillgång till funktioner och rapporter beroende på den funktion de har i projektet.

Veckorapportering

Löpande veckovis projektrapportering. Varje deltagare kan bara rapportera tid på de projekt man är registrerad som deltagare vilket minskar risken för fel.

Attest och budget

Attest sker av projektledaren vid valfri tidpunkt. Projektledare och chefer kan dessutom registrera budgeterad tid för uppföljning.

Koppling av data till Excel

Ladda ner all er data direkt till excel på bara några sekunder! Tillåter er att enkelt behandla och analysera information.

Eventplanering

Eventplanering

Planerar ni ofta event eller behöver ta in personal med kort varsel? Genom vår modul kan ni snabbt och enkelt få uppgifter om vilka anställda som är tillgängliga för att arbeta och bestämma vilken ersättning de ska få.

Kopplar direkt till lönesystemet

Ni kan enkelt bestämma ersättning via våra tabeller. Skriv in hur många timmar den anställde ska jobba så sköter programmet resten. Uppgifterna kopplas sedan automatiskt till lönemodulen.

Elektroniska meddelanden

Ni kan enkelt skicka ut förfrågan via SMS till anställda i ert personalregister, där ni kan specificera ersättning, befattning och arbetstider m.m. Den anställda kan svara på förfrågan direkt via SMS vilket Tempura registrerar direkt i systemet.

Historik från tidigare evenemang

Kopiera historik från era tidigare evenemang. Gör eventuella justeringar eller använd direkt. Passar perfekt om ni ofta har återkommande evenemang eller till stor del använder er av återkommande personal.

Koppling av data till Excel

Ladda ner all er data direkt till excel på bara några sekunder! Tillåter er att enkelt behandla eller analysera information. 

Vill du ha mer information? Kontakta oss.

Vi finns här för att assistera. Kontakta oss via telefon eller email.

bottom of page