top of page

Ett urval av våra klienter

- Varför våra klienter väljer att använda Tempura för lönehantering

Våra klienter

Tempura levererar tid & lönesystem till ett hundratal företag runt om i Sverige. Allt från idrottsklubbar och travbanor till redovisningsbyråer. Den gemensamma faktorn är att alla sparar tid och pengar genom att använda Tempura!

ATG

"Tempuras projektrapportering innehåller alla nödvändiga funktioner och är väldigt användarvänlig. Jag kan varmt rekommendera systemet" - Mats Barfvestam ATG

 

All lön registreras decentralt på ett 40-tal av landets travbanor. ATG använder alla funktioner i Tempura. Tidrapportering görs både i tidterminaler och som avvikelser. Reseräkningar registreras och attest görs direkt i webbläsaren och löneansvarige ser till att lönen kommer till rätt tid för ca 4000 personer varje månad.

 

Ta kontakt med Annette Mattsson på telefonnummer 08 627 21 78 om du vill veta hur det fungerar.

Glud & Marstrand

"Vi har använt oss av Tempuras lönesystem sedan januari 1997. Att vi fortfarande använder Tempura efter 20 år säger väl det mesta!" - Helen Johansson. tel: 0523 79 231 

 

Glud & Marstrand är en av de världsledande aktörerna inom tillverkande av metallförpackningar och finns representerade på fyra olika kontinenter. 

Hästsportens Administrativa Center AB

Öppnade kontor i Teknikdalen i Borlänge år 2009. HAC tillhandahåller ekonomi- och löneadministrativa tjänster till travsällskapen och övriga bolag inom hästsporten, så att dessa kan koncentrera sig på verksamhetsnära arbetsuppgifter och en utveckling av sporten. HAC använder lönehantering och övriga moduler i Tempura.

Accountor - Karlskoga

På Accountor Adminson AB gillar vi verkligen lönehantering - vi lever på det! Vi erbjuder medelstora företag redovisning och löneadministration och i 2004 valde vårt kontor i Karlskoga att använda Tempura för att utföra lönetjänsten åt våra kunder. Vi använder tre moduler; lönehantering, tidrapportering och reseräkningar. Under åren har vi varit mycket nöjda, både med den tekniska lösningen och med den hjälp vi får i de fall vi stöter på problem. Att få ägna full uppmärksamhet åt kunderna och det arbete vi gör för dem, utan att också använda vår tid att säkerställa att systemet fungerar, passar oss utmärkt. 

Vår ambition är att vara bäst inom vårt kompetensområde och vi vill leva som vi lär, därför anlitar vi Tempura för att få tillgång till specialistkunskaper.

Gühring oHG

Är idag världsledande inom roterande skärande verktyg och finns representerade i över 60 länder och på alla kontinenter. I Sverige är man representerade genom Gühring Sweden AB som har sitt huvudkontor i Lidköping där man också har samlat hela sin verksamhet. Gühring oHG stämplar tid, registrerar reseräkningar och körjournal.

 

Ta kontakt med Oskar Bringsved på telefon 0510 48 42 85 och ta reda på varför dom valde Tempura.

Vill du ha mer information? Kontakta oss

Vi finns här för assistera. Kontakta oss via telefon eller email.

bottom of page