top of page

Våra priser

Det kostar ingenting att komma igång med Tempura

Vi tar endast betalt för det värde vi skapar åt våra klienter. För att göra det lätt för er att komma igång på egen hand har vi skapat instruktionsmallar för alla våra funktioner och ni har även full tillgång till vårt videobibliotek där vi går igenom de viktigaste funktionerna! 

Kundsupport är alltid gratis

Vill ni ha ytterligare utbildning i modulerna hänvisar vi till priserna nedan.

 

Företag med fler än 150 anställda får gärna kontakta oss för offert.

Alla priser är i SEK

Tjänster

Pris från

Timpris

Pris per beräknad lönespec/tidrapport

1.

15 kr

2. 

Fullservice per beräknad lönespec*

165 kr

Heldags utbildning på plats

3.

4.

Övrig utbildning

Specialanpassning av program**

5.

10 000 kr

1 250 kr

2 500 kr

* Tempura sköter all löneadministrering och löneberäkning.

** Bland annat lägga in nya löneavtalsområden eller övrig specialanpassning. Kontakta oss för information om vilka löneavtalsområden som redan finns inbyggt. All specialanpassning utförs av våra mest erfarna konsulter.

Kom igång med Tempura

Vi på Tempura är självklart medvetna om hur viktigt det är att vara effektiva i övergångsfasen för att säkerställa att lönehanteringen fortsätter utan avbrott. Vi försäkrar er en snabb process i övergången till att använda Tempura och att ni snabbt får tillbaka värde på er investering.

Processen för att komma igång med Tempura beskriver vi nedan;

1. Skapa ett Tempura konto
Ni kan antingen kontakta oss direkt för att skapa ett konto, eller börja med att testa på under en gratismånad. När gratismånaden är slut kommer ni att behöva registrera er som kund för att fortsätta använda våra tjänster. Vi ber er därför att kontakta oss så hjälper vi er med registrering av ert Tempura-konto, helt utan kostnad!
2. Registrera er lönedata
För att förenkla övergången till Tempura kan vi erbjuda att importera data från ert föregående system. Detta är något vi absolut rekommenderar för företag med stora mängder data. Företag med mindre mängder data kan istället välja att manuellt registrera sin grunddata i Tempura.
3. Utbildning (vid behov)
Vi erbjuder utbildningspass på plats eller över nätet. Ni har även tillgång till våra gratis instruktionsmanualer som täcker alla funktioner.
4. Gör egna beräkningar eller outsourca till oss
Använd Tempuras moduler för att hantera era löner, reseräkningar etc. Använd tillgänglig data för att göra statistik och kostnadsberäkningar. Alternativt kan ni outsourca all lönehantering till oss. Vi kan inhämta all nödvändig information från användandet av tidrapportering och övriga moduler.
Vill du ha mer information? Kontakta oss.

Vi finns här för att assistera. Kontakta oss via telefon eller email.

bottom of page